Дженифър Лопес направи изявление в публикация в Instagram, в която публикува

...
Дженифър Лопес направи изявление в публикация в Instagram, в която публикува
Коментари Харесай

Джей Ло: 2022 г. беше от най-добрите години в живота ми!

Дженифър Лопес направи изказване в обява в Instagram, в която разгласява фотоси от предходната година дружно с невиждани до в този момент фрагменти от сватбата ѝ с Бен Афлек през август.
               

Тя писа под сбирката от фотоси: " 2022 година беше една от най-хубавите години до момента!!! Нямам самообладание за всичко, което следва да се случи през идната година. #HappyNewYear, #I'mJustGettingStarted #WaitingForTonight #ThisIsMeNow ".

Дженифър се омъжи за Бен в имението му в Джорджия на стойност 8,9 млн. $ на 20 август, като певицата описа за деня: " Когато той ме видя да се появявам на върха на стълбите, в оня миг всичко по едно и също време закупи безспорен смисъл и в същото време изглеждаше към момента невероятно мъчно за поверие, като най-хубав сън, в който всичко, което искаш е в никакъв случай да не се събудиш ".

Дженифър и Бен, наричани Бенифър, се срещат за първи път сред 2002 и 2004 година, като по време на последвалата двугодишна пауза двойката се бракосъчетава с други сътрудници.

Бен се дами за 50-годишната актриса Дженифър Гарнър , като двойката има общи деца Вайълет, на 17 години, Серафина, на 13 години, и Самюъл, на 10 години, само че се разделя с нея през 2018 година

Дженифър се омъжва за артиста Марк Антъни , 54 година, през 2005 година и три години по-късно им се раждат близнаците Ема и Макс, 14 година, преди да се разведат през 2014 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР